dezalenvanzeven

Contact

‘Midden in de week maar zondags niet.’

Onze mail behandelen wij op doordeweekse dagen tijdens kantooruren binnen 2 uur. Telefonisch word je op doordeweekse dagen altijd te woord gestaan tussen 08.30 en 17.00.

Onze passie is mensen verbinden, en dat doen we heel graag weer voor alle groepen. We volgen hierbij de maatregelen en adviezen van het RIVM en zullen ervoor zorgen dat het voor iedereen veilig is om onze locaties te bezoeken.

Onze mail behandelen wij op doordeweekse dagen tijdens kantooruren binnen 2 uur. Telefonisch word je op doordeweekse dagen altijd te woord gestaan tussen 08.30 en 17.00.

Wij laten je met veel plezier één of meerdere locaties zien tijdens een bezichtiging. Druk op de knop en vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vanaf 1 juni laten wij je met veel plezier één of meerdere locaties zien tijdens een bezichtiging. Druk op de knop en vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

OUD ZANDBERGEN

Het idyllische landgoed ligt in Huis ter Heide, in het midden van het land. De oude bomen en de ritselende bladeren zorgen voor een fraai tafereel. Laat de natuur je wijze raad influisteren. Ontspan en geniet van de dag.

Amersfoortseweg 18a
3712 BC Huis ter Heide

BOLLENHOFSESTRAAT

inspirerende vergaderlocatie utrecht

Geniet van Utrecht op je weg naar de Bollenhofsestraat. De stad onthult haar eeuwenlange geheimen in smalle straatjes, oude gebouwen en gezellige boetiekjes. De Bollenhofsestraat is het best bewaarde geheim van Utrecht. Eenmaal op je bestemming aangekomen waan je je in een oase van rust. Hoor de stilte en zie het groen. 

Bollenhofsestraat 138-A
3572 VT Utrecht

BOOTHSTRAAT

Ontdek op je weg naar de Boothstraat het Utrecht van vroeger én van nu. Smalle straatjes, oude gebouwen en gezellige boetiekjes verraden hoe mensen de stad al eeuwenlang beleven. De Boothstraat is van oorsprong een verbindingsweg, met Janskerkhof als grootste blikvanger. Dit is de plek waar jouw bijeenkomst vandaag plaatsvindt. Fijne reis!

Boothstraat 7
3512 BT Utrecht

Ontvang tips, trends en gratis downloads over waardevol samenkomen.